Informace k sezoně 2022

Poplatky, rezervace a příprava kurtů

Napsal A. Spirov 24. března 2022

Někteří z vás si už všimli, že máme plně funkční nový rezervační systém, jehož hlavní výhodou je, že je optimalizovaný pro mobilní telefony a tablety. Vzhledem k tomu, že kurty ještě nejsou v provozu, tak si můžete nový rezervační systém vyzkoušet. Přidat, změnit nebo smazat rezervaci, prohlédnout si historii, zkrátka vše si "osahat" dokud nebudeme v provozu. Důležité je pro registraci použít PLATNOU emailovou adresu, jinak vám rezervace nebudou fungovat a váš účet může být smazán! Systém také nabízí funkce jako je např. historie rezervací nebo upomínka nadcházející rezervace. V této souvislosti bych všechny požádal, abyste zrušili vaši rezervaci, pokud se rozhodnete, že nebudete hrát. Uvolníte tím místo pro ostatní.

Přiznám se, že jsme byli malinko nervózní, zda nám škola opět letos pronajme kurty, ale dopadlo to dobře. Po tom, co jsme museli na podzim odklízet zkamenělou antuku z dob začátků tenisu v Čechách by nebylo příjemné se dozvědět, že už s námi nepočítají.

Antukový kurt v zimě Naše kurty po zimě, na takové antuce bychom si asi nezahráli...

To, jak drasticky se zdražuje všude kolem vnímáme všichni stejně. Bohužel ani nás to neminulo, od zdražení antuky až po nutné pojištění. My chceme, aby u nás bylo zvýšení cen opravdu jen symbolické a na nás všech pak záleží, jestli to ufinancujeme a sejdeme se na kurtech i příští rok. Jak se na tom můžeme všichni podílet? Je to vcelku jednoduché.

⚠ Především je důležité poctivě zapisovat hru hosta. My, jakožto správci máme možnost vidět, kdo, kdy a na jakém kurtě hraje. Ale nechceme se dostat k tomu, že budeme někomu připomínat, aby hru hosta zapsal.
⚠ Dále je důležité se o antuku dobře starat. Před hraním pořádně nakropit, ne jen tak postrašit vodou. Samozřejmostí pak musí být i správné stahování na konci hry. Jde o to, že čím lepší antuku si udržíme, tím méně budeme dokupovat.
⚠ V neposlední řadě je důležité, aby se nás sešlo dost. Takže, pokud znáte někoho, kdo by si u nás chtěl zahrát, sem s ním! Nemusíte mít strach, že bude členů tolik, že si nezahrajete, máme nastaven limit, přez který nepůjdeme.

Takže teď k těm poplatkům:
sezona 2022 - 2980Kč
hra hosta - 80Kč / hod. / osoba

Kdo bude chtít platit poplatky hotově, dám ještě vědět, kdy se budou vybírat. Kdo je bude chtít zaplatit převodem, zde je účet: 1020510483 / 6100. Pokud platíte z jiného účtu, než ze svého, je DŮLEŽITÉ uvést do poznámky svoje jméno, aby došlo ke správnému spárování platby!

To je asi vše důležité, co jsem chtěl před začátkem sezony sdělit. Jakmile budeme vědět, kdy nám počasí dovolí začít s přípravou kurtů, určitě dám včas vědět. Budeme moc rádi, když nám přijdete pomoct, protože každá ruka se hodí!